Jorge Jesus, Carvalho'yu hemen istiyor

Jorge Jesus & William Carvalho
Jorge Jesus & William Carvalho

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, William Carvalho'nun Şampiyonlar Ligi için kamp dönemine yetişmesini istiyor. Real Betis'in 1 yıllık sözleşmesi kalan oyuncuya karşılık 8 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenilirken, sarı-lacivertliler ise 4 milyon euroda kararlı.

Fenerbahçe, yeni teknik direktörüyle beraber gelecek sezona iyi bir giriş yapmak için kolları sıvadı. Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda çalışmalarını yürüten sarı-lacivertliler, Real Betis forması giyen William Carvalho'yu kadrosuna katmak istiyor.

İki takım arasında pazarlıklar sürerken, İspanyol temsilcisi başarılı orta saha oyuncusu için 8 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Fenerbahçe ise sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan ve 30 yaşında olan bir futbolcu için bu rakamı yüksek buldu ve 4 milyon euro önerdi.

  • Aradaki büyük fark nedeniyle ilk görüşmelerin olumsuz bir şekilde sonuçlandığı iddia ediliyor.

Yeni bir görüşme olacak

Fenerbahçe tüm olumsuzluklara rağmen Carvalho'dan vazgeçmek istemiyor. Sarı-lacivertli yöneticilerin, Real Betisli yöneticilerle bu hafta içinde yeniden bir araya geleceği belirtildi.

Carvalho'nun alternatifi belli oldu

Fenerbahçe'nin Carvalho transferinden olumsuz sonuç alması durumunda yöneleceği yeni isim belli oldu.

Sarı-lacivertliler, Carvalho'nun zora düşmesi durumunda rotasını Yunan ekibi Olympiakos forması giyen Pepe'ye çevirecek.