Jorge Jesus'un ses kaydı ortaya çıktı

Fenerbahçe
Fenerbahçe

Fenerbahçe'deki geleceği netleşmeyen Jorge Jesus'a ait olduğu öne sürülen flaş bir ses kaydı yayınlandı. İşte Brezilyalı teknik adamın ses kaydındaki açıklamaları...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus hakkında ayrılık iddiaları çıkmaya devam ediyor. İsmi Brezilya Milli Takımı ve Suudi Arabistan Milli Takımı ile anılan Portekizli teknik adamın son talibi ise eski kulübü Flamengo olmuştu.

Vitor Pereira'dan sonra Jesus

Sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü Vitor Pereira ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Brezilya ekibinin, teknik direktörlük görevi için ilk hedefinin Jorge Jesus olduğu öne sürülmüştü. Flamengo İkinci Başkanı Marcos Braz'ın Jesus'u telefonla aradığı belirtilirken, 68 yaşındaki teknik adamın o görüşmeyle Brezilya basınına yaptığı açıklama ortaya çıktı.

  • n

İşte Jesus'un ses kaydı

68 yaşındaki çalıştırıcı, attığı ses kaydında, "Gerçek şu ki Flamengo Asbaşkanı Marcos Braz, benimle kulüp hakkında konuştu ve takımın başına hemen geçmemi istedi ancak Türkiye'de ligin bitmesine 1,5 ay olduğu için bunu yapamayacağımı ona söyledim. Daha Ali Koç'la görüşmedim bile. Bana, göreve geçici bir antrenör getireceğini söyledi. Ben de ona, 'Tamam o zaman beni bekleyebilirsin" dedim. O da bana, 'Seni bir haftadan fazla bekleyemem' dedi ve konu orada kapandı. İnsanların, Flamengo'ya gitmezsem bunun maddi nedenlerle olduğunu düşünmelerini istemiyorum. Çünkü Marcos Braz ile para konuşmadım bile. Şimdiden dünyaları istediğimi söylüyorlar." ifadelerini kullandı.