Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin kapısını o futbolcu için çalacak

Mourinho
Mourinho

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda Jorge Jesus'ta geri sayıma geçilirken, flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulüpte bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli futbolcuya dev bir talip çıktı. Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'nin yıldızını kadroda görmek istediği öğrenildi.

Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe'de gelecek sezon planlaması başladı. Sarı-lacıvertlilerde teknik direktör konusunda kısa süre içerisinde resmi açıklama beklenirken, tecrübeli futbolcuya dev bir talip çıktı. Fenerbahçe'nin yıldızına Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma ilgi duymaya başladı.

Yakın takip

Fenerbahçe’de bu sezon gösterdiği başarılı performans her anlamda ses getiren Kim Min Jae, tam 2 senedir Jose Mourinho’nun göz hapsinde duruyor.

Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam, Tottenham’ı çalıştırdığı 2020-2021 sezonunda Güney Koreli stoperi kendi scout ekibine özel olarak izletmiş ve olumlu rapor almıştı. Deneyimli çalıştırıcının, Kim Min Jae’ye olan yakın ilgisinin devam ettiği ortaya çıktı.

Çin’deki başarılı döneminden sonra Avrupa’ya geçen ve Fenerbahçe’ye imza atan Kim’in üstüne koyarak ilerlemesi Mourinho’nun takibinden kaçmıyor. Şu anda Roma’yı çalıştıran Jose Mourinho’nun özellikle gelecek dönem için 25 yaşındaki stoperle ilgili planları olduğu vurgulanıyor.


İlk hedef Min Jae

UEFA Konferans Ligi’nde finalde olan Roma, şampiyonluğa ulaşırsa gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi gruplarına direkt katılacak. Şu an Serie A’da 6. olan Roma bu sayede gelecek sezon Avrupa sorunu yaşamayacak. Bu şampiyonluk gelirse İtalyan kulübünün gelecek sezon için Mourinho’ya geniş bir transfer bütçesi sunacağı belirtiliyor. Mourinho’nun da transferdeki ilk hedeflerinden birinin Kim Min Jae olacağı ifade ediliyor.