Jose Mourinho, milli futbolcumuzu istiyor

Mourinho, Zeki Çelik'i istiyor
Mourinho, Zeki Çelik'i istiyor

UEFA Konferans Ligi'ni kazanan Roma, gelecek sezona iddialı bir şekilde girmek için çalışmalara başladı. Jose Mourinho yönetimindeki başkent ekibi, Lille'de forma giyen milli futbolcumuz Zeki Çelik'i istiyor.

Fransız ekibi Lille'de başarılı bir performans sergileyen Zeki Çelik'in ismi sık sık Avrupa takımlarıyla anılmaya başlandı.

İtalya'dan Fiorentina'nın milli futbolcuyla ilgili girişimleri olduğu bilinirken, Sky Sports'un haberine göre Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma, Zeki Çelik için Lille'e resmi teklifte bulundu.

İlk teklif 6 milyon Euro

İlk olarak ön libero için Manchester United'dan ayrılan Nemanja Matic'le imza aşamasına gelen Çizme ekibinin sağ bek için düşündüğü milli futbolcu için ilk olarak yaptığı 6 milyon euroluk teklif Lille tarafından kabul edilmedi.

Fransız ekibinin 9 milyon Euro bonservis talep ettiği ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Roma'nın Zeki Çelik'le 2 milyon euro maaş karşılığında anlaştığı ve önümüzdeki günlerde transferin resmiyet kazanmasının beklediği kaydedildi.

  • 2018'den beri Lille forması giyen ve 2021 yılında tarihi bir şampiyonluk yaşayan Zeki Çelik, geçtiğimiz sezon forma giydiği 40 maçta 3 gol atıp 3 de asist yaptı.