Josef de Souza: Beşiktaş’ın maça çıkmaması bize saygısızlıktır

Josef de Souza
Josef de Souza

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarıda kalan derbinin devamı için sahaya çıkmayan Beşiktaş'ın kendilerine saygısızlık yaptığını savundu.

Fenerbahçe Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Josef de Souza, oynanmayan derbi ile alakalı çarpıcı açıklamalar yaptı.

“BİZİM AÇIMIZDAN DAHA İYİ OLDU”

Beşiktaş’ın maça çıkmama kararını hakkında konuşan Josef, şunları söyledi:

  • “Beşiktaş’ın maça çıkmaması bizim açımızdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Final maçına dinlenmiş olarak çıkacağımız için bizim lehimize olan bir durum. Maça çıkmama kararı rakip takımın kararıdır. Bana göre maça çıkmama kararı, taraftara ve bizlere de saygısızlıktır”

"GERÇEK FENERBAHÇELİ OLDUM”

Geçtiğimiz sezon Galatasaray derbisinde attığı golün kendisi için önemine vurgu yapan Josef de Souza sözlerine şu şekilde devam etti:

  • “Fenerbahçe’ye geldiğim ilk zamanlarda bu sözleri duyuyordum. Derbide attığım gol ile gerçek Fenerbahçeli oldum. Galatasaray’a attığım gol, kariyerimin en önemli gollerinden birisi. Derbide son dakika da attığım golün önemini ilk başta anlayamamıştım. Daha sonra birçok tebrik ve kutlama mesajı aldığımda Galatasaray’a attığım golün önemini anladım. Çocuklarım büyüdüğünde attığım bu önemli golü izleteceğim.”