Josef de Souza'dan transfer iddialarına cevap

​Josef de Souza'dan transfer iddialarına cevap
​Josef de Souza'dan transfer iddialarına cevap

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe'nin Antalyaspor'u 0-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Josef de Souza, devre arasında ayrılacağı iddialarına da cevap verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 13.haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u Guiliano'nun golüyle 0-1 mağlup etti.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Josef de Souza karşılaşmayı yorumlarken, devre arasında Fenerbahçe'den ayrılacağı iddialarına da cevap verdi. Josef de Souza şöyle konuştu:

  • "Ekibi tebrik ediyorum. Bu galibiyeti gerçekten savaşarak aldık. Gerçekten çok zor bir maçtı. Bu statta daha önce galip gelmemiştik. Zor maç olacağını biliyorduk. Mentalitemizi değiştirdik ve bu kazanma mentalitesiyle devam etmek zorundayız.”
  • Bu sene daha fazla gol yedik, Mehmet Topal’ın oyuna artık girmesi gerekiyordu. Bu, Ozan’ın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ozan’ın özellikle ofansif anlamda takıma çok fazla katkısı oluyor. Mehmet Topal’ın da oynamaya başlamasıyla defansif anlamda daha güçlü olduk."

Fenetbahçe'den devre arasında ayrılacağı iddialarına da cevap veren Josef şöyle konuştu: "Kesinlikle bu haberler doğru değil. Yalan haberler. Ben Fenerbahçe’de kalmak istiyorum. Futbol oynamaktan burada mutluyum. Sezon başında da teklif vardı. Ama ben burada oynamak istiyorum. Sözleşmemi uzatmak ve uzun yıllar oynamak şampiyonluk yaşamak istiyorum."