Josef de Souza'nın acı günü: Bebeğini kaybetti!

​Josef de Souza
​Josef de Souza

Yeni sezon hazırlıklarına İsviçre'nin Lozan kentinde devam eden Fenerbahçe'den üzücü bir haber geldi. Sarı lacivertli ekibin Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, sosyal medya hesabından hamile olan eşinin düşük yaptığını açıkladı.

2018-2019 sezonu hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Fenerbahçe'de orta saha oyuncusu Josef de Souza'ya acı bir haber geldi. Eşinin düşük yaptığını öğrenen Brezilyalı oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden bu üzücü olayı duyurdu.

Gün içinde basın mensuplarıyla buluşan ve takımın genel durumunu değerlendiren Souza, ilerleyen saatlerde eşinden gelen haberle yıkıldı. 29 yaşındaki futbolcu hamile olan eşinin düşük yaptığını öğrendi.

Arşiv
Arşiv

Bu üzücü olayı sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan Brezilyalı oyuncu, kendisine destek veren taraftarlara ve dostlarına teşekkür etti. Souza'nın açıklamada kullandığı dil ve metanetli oluşu büyük dikkat çekti.

Brezilyalı oyuncu yaşadığı üzücü hadiseyi şu sözlerle dile getirdi:

  • "Dani düşük yaptı ama Tanrı'nın her zaman bizler için en iyisini istediğine inanıyoruz. Zamanla ve onun izniyle yeni bir bebeğimiz olacaktır. Herkese teşekkürler."