Juventus muradına erdi: Ronaldo sağlık kontrolünden geçti

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Dünya spor kamuoyunu Juventus’a transfer olarak şaşkına çeviren yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, İtalyan ekibi için sağlık kontrolünden geçti. Portekizli yıldızı hem havaalanında hem de hastane de ciddi bir kalabalık karşıladı.

2018 Dünya Kupası'nda Portekiz ile mücadele eden Cristiano Ronaldo, takımının elenmesinin ardından kariyeri açısından oldukça radikal bir karar verdi. Dünya yıldızı 9 yıl forma giydiği Real Madrid'e veda ederek yeni bir maceraya atıldı. İtalya devi Juventus ile anlaşan 33 yaşındaki yıldız oyuncu, bugün Torino'ya ilk adımını attı ve taraftarlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı.

Juventus’un Real Madrid’den 100 milyon avroya kadrosuna kattığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, yeni takımıyla antrenmanlara çıkmadan önce sağlık kontrolünden geçti.

Sabah saatlerinde gerekli kontrolleri yaptırmak üzere hastaneye gelen Ronaldo’ya ilgi de yoğundu. 33 yaşındaki futbolcu, kendisini görmek için hastaneye akın eden Juventus taraftarlarını kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve imza dağıttı.

@cristiano meets the fans for the first time! #CR7DAY 👏👏

Juventus Football Club (@juventus)'in paylaştığı bir gönderi ()