Kaan Ayhan: Grupta öncelikli rakibimiz İzlanda

Kaan Ayhan (sağda) ve Merih Demiral'ın gol sevinci.
Kaan Ayhan (sağda) ve Merih Demiral'ın gol sevinci.

Milli futbolcu Kaan Ayhan, ay-yıldızlı ekibin Avrupa Şampiyonası elemelerindeki grubuyla ilgili, "Grupta öncelikli rakibimiz İzlanda, ancak Fransa'ya da maçları elimizle vermeye niyetimiz yok, orada da şansımızı deneyeceğiz" dedi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Fortuna Düsseldorf ve milli takımın başarılı futbolcusu Kaan Ayhan, Almanya'da katıldığı bir filmin galasında açıklamalarda bulundu.

"Grupta öncelikli rakibimiz İzlanda"

Milli takımın H Grubu'ndaki ilk rakibinin İzlanda olduğunu söyleyen Kaan Ayhan, "Biz önce İzlanda ile yarışalım. Son yıllarda İzlanda deplasmanında zor maçlar oynadık, grupta öncelikli rakibimiz İzlanda, tabii ki Fransa'ya da maçları elimizle vermeye niyetimiz yok, orada da şansımızı deneyeceğiz" dedi.

"Milli forma ile gol atmak gurur verici"

Milli forma ile daha önce bir gol kaydettiğini ancak ofsayt gerekçesiyle sayılmadığını hatırlatan Kaan, sözlerini şöyle sürdürdü:

  • Çok özel, gurur verici bir duyguydu. Bundan önce bir kafa golü atmıştım, ofsayt gerekçesiyle sayılmamıştı. Bu seferde acaba sayılmaz mı diye ilk başta şüpheliydim. Ülkemiz adına 4-0'ı yakalamak, böyle önemli bir maçta gol atanların arasında olmak, gurur verici. Sadece tribünleri değil, tüm halkımızı, ailemi ve arkadaşlarımı sevindirdiğimi gördüm, o da çok büyük bir duyguydu.
https://www.w3.org/1999/xlink"... stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
Bu gönderiyi Instagram'da gör
gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()