Kaan Ayhan için kıran kırana pazarlık

Kaan Ayhan
Kaan Ayhan

Yerli kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş milli stoper Kaan Ayhan için Sassuolo ile bonservis pazarlığına giriyor. Beşiktaş 3.5 milyon euroluk teklifini artırırsa anlaşma ihtimali yüksek görünüyor.

Rıdvan Yılmaz'ın Rangers'a transferi sonrasında Emirhan İlkhan'ı da Torino'ya satan Beşiktaş yerli oyuncu konusunda alternatiflerini geliştirmek için çalışmalara başladı. Bu hedef doğrultusunda daha önce de transfer listesinde bulunan Kaan Ayhan için devreye girildi. Teknik direktör Valerien Ismael'in de istediği milli futbolcu için İtalyan kulübü Sassuolo ile pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

Beşiktaş 3.5 milyona bitirmek istiyor

Stoper dışında ön libero ve sağ bekte de oynayabilen Kaan için kulübü kiralama önerilerini reddederken görüşmeler satın alma için yürüyor. 5 milyon euroluk piyasa değerine sahip Kaan Ayhan için 3.5 milyon euroya transferi gerçekleştirmek istiyor. İlk turda anlaşma sağlanamazken yönetimin teklifi yükseltmesi durumunda anlaşmanın gerçekleşebileceği dair haberler geliyor. 27 yaşında ve 1.85 boyunda olan Kaan Ayhan 89 kez A Milli Takım forması giydi. Bu maçlarda 5 kez fileleri sarstı.