Kadıköy'de 'İmparator Fatih Terim' sesleri

​Kadıköy'de 'İmparator Fatih Terim' sesleri
​Kadıköy'de 'İmparator Fatih Terim' sesleri

Fenerbahçe'nin Karabükspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın son dakikalarında ilginç bir tezahürat yapıldı. Fenerbahçe taraftarları, Galatasaray'da Igor Tudor'un ayrılmasının ardından sarı kırmızılarla adı geçen Fatih Terim için tezahürat yaparak, ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

Fenerbahçe, 16. haftada Karabükspor'u mağlup ederek ligdeki yükselişini devam ettirdi. Alınan bu galibiyet sonrasında 2. sıraya yükselen Fenerbahçe'de moraller yerinde. Maç öncesi ezeli rakip Galatasaray'da yaşanan olaylara ilginç bir gönderme yapıldı.

Art arda 5. galibiyetini alan sarı-lacivertlilerde, takım zirve yarışında iyi bir hava yakalarken, takımdaki mücadeleyi gören taraftarda tribünleri doldurmaya başladı.

Kadıköy'de alınan 2-0'lık Karabükspor galibiyeti sonrasında Fenerbahçe taraftarları 3 puanın çoşkusunu doya doya yaşadı.

Maç öncesinde de oldukça hareketli olan Fenerbahçe tribünleri ilginç bir tezahürata imza attı. Galatasaray'ınTudor ile yolları ayırmasına göndermede bulanan Fenerbahçe taraftarı "İmparator Fatih Terim" tezahüratında bulundu.