Kadın boksörlerin askere alın çağrısına Mehmetçik'ten anlamlı yanıt

Mehmetçik
Mehmetçik

Türkiye Boks Federasyonu'nun Nevşehir'deki Askerlik Şubesi'ne yaptığı ziyarette, kadın boksörlerin; "Gerekirse bizi de askere alabilirler, hazırız." mesajına Afrin'de operasyonda bulunan askerlerimizden çok anlamlı bir yanıt geldi.

Türkiye Boks Federasyonu temsilcileri, kadın boksörler, antrenörler ve hakemler, dün Nevşehir'deki Askerlik Şubesi'nde Mehmetçik'e moral ziyareti yaptı.

Türkiye Boks Federasyonu'nun ziyaretinden görüntüler...
Türkiye Boks Federasyonu'nun ziyaretinden görüntüler...

Türkiye Boks Federasyonu, ziyarette camia olarak her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirtti. Ayrıca kadın boksörlerimiz de; "Gerekirse bizi de askere alabilirler, hazırız." açıklaması yaptı.

MEHMETÇİK'TEN ANLAMLI CEVAP

Askerlik Şubesi’ne gerçekleştirdikleri yürüyüşün ardından Afrin’deki güvenlik güçlerimizden bir mesaj aldıklarını anlatan başkan Gözgeç, şöyle devam etti:

  • "Orada düşman kuvvetlerine karşı kullanılacak bir bombanın üzerine ‘Boks Federasyonu’na destekleri için teşekkürler’ yazarak bize ulaştırdılar. Burada attığımız bir adımın cephedeki birliklerimizce yanıtlanması bizleri son derece mutlu etti.
  • Her zaman söylediğimiz bir şey var; bizim en asli görevimiz vatanına, devletine, milletine sonuna kadar bağlı gençler yetiştirmek. Kızlarımızın bu hareketi şahsımı da çok duygulandırdı. Kurtuluş Savaşı’nda nasıl ki Kara Fatmalar, Halime Çavuşlar bu kutlu topraklar için savaştıysa, bugün de Anadolu’nun dört bir yanındaki kadınlarımız eminim ki gözlerini kırpmadan vatanımız için can vermeye hazır. Başta Afrin Operasyonu’na katılan askerlerimiz olmak üzere tüm güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun."