Kameni Fenerbahçe'yi UEFA ile tehdit etti!

Kameni, Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan isimlerden Kameni, Dirar ve Soldado takımdan ilk gidecek isimler olarak belirlenmiş durumda. Ancak bu futbolcuların takımdan gitmek istemediği ifade edilirken, Kamerunlu eldiven Kameni'nin FIFA tehdidinde bulunduğu iddia edildi.

Fenerbahçe yaz transfer döneminde bir çok transfer yaparak, kadroyu neredeyse baştan kurdu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun, başta Carlos Kameni olmak üzere, Soldado ve Dirar'ı da takımda düşünmediğini Comolli'ye bildirdiği ifade edildi.

Fanatik'in yapmış olduğu habere göre, Comolli'nin de mali yükü yüksek bu isimlerden kurtulmak için operasyonu başlattığı söylendi. Ancak yüksek maaşlı sözleşmeleri sebebiyle bu isimlerden kurtulmak şimdiye kadar mümkün olmadığı belirtilirken, hiçbir kulüp bu rakamlara çıkmadığı ve oyuncular da bu kazançlarında indirim kabul etmediği için işler sarpa sardığı iddia edildi.

Soldado ve Dirar'ın elden çıkarılamaması halinde sezon sonuna kadar rotasyon oyuncusu olarak yararlanılacağı söylendi.

Takımın şu anda en çok kazanan kalecisi konumunda olan Kameni'nin ise sarı lacivertli kulübe bela olacağı ifade edilirken, yabancı kontenjanında yer açmak için lisansı askıya alman deneyimli eldivenin, çözüme yanaşmadığı iddia edildi.

2 milyon avroluk garanti ücretten mahrum kalmak istemeyen Kameni, gitmek bir yana sarı lacivertlileri FIFA'ya şikâyet etmeye hazırlandığı ifade edildi. Kameni'nin menajerinin, Comolli'yle yaptığı görüşmede, oyuncunun alacaklarına karşılık bonservisini talep ettiğini söylerken, bunun gerçekleşmemesi hâlinde ise Kameni'nin hiçbir gerekçe gösterilmeden kadro dışı bırakılması sebebiyle kulübü FIFA'ya şikâyet edeceği tehdidinde bulunduğu söylendi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

“Bizim” takım!

Fenerbahçe SK (@fenerbahce)'in paylaştığı bir gönderi ()