Kameni'den Aykut Kocaman'a sitem

Carlos Kameni
Carlos Kameni

Fenerbahçe'de yedek kulübesinden kurtulamayan Carlos Kameni, Aykut Kocaman'ı eleştirdi. İspanyol basınına konuşan Kameni, Aykut Kocaman'ın kendisinden bir günde formayı aldığını ve yedek kalmasıyla ilgili kendisine hiçbir açıklama yapılmadığını ifade etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar'a yenilen ve kupayı kaybeden Fenerbahçe'de Carlos Kameni, İspanyol basınına röportaj verdi. Kamerunlu kaleci, Aykut Kocaman'ın kendisini nedensiz yere yedek bıraktığını söyledi.

İspanyol basınından Marca'ya konuşan Carlos Kameni, Aykut Kocaman'ın kalede kendisini sebepsiz yere yedek bıraktığını söyledi. Kameni, kendisinin yerine Volkan Demirel’e şans verilmesini ise tecrübeli eldivenin kulüp içinde bir ağırlığı olmasına bağladı.

Kamerunlu kalecinin konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

  • "Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynamaktan dolayı çok mutluyum. Volkan Demirel sezona kötü başladı ve o dönem ben oynadım. Ardından Aykut Kocaman nedensiz bir şekilde beni yedek bıraktı. Biraz garipti ama Volkan'ın kulüpte bir ağırlığı var. Ama yine de bu beni çok etkiledi. Futbolda rekabet var ancak haklı nedenlerle olmadığında bunu kabul etmek çok zor. Volkan ile aram çok iyi. Bu bizim suçumuz değil, kararı veren teknik direktörümüz. Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşmem var. Şu ana kadar kimseyle görüşmedim."