N'Golo Kante, kulüp patronu oldu!

N'Golo Kante
N'Golo Kante

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ittihad'a transfer olan N'Golo Kante, Belçika 3. lig takımlarından Royal Excelsior Virton'un yeni sahibi oldu.

Chelsea'yle sözleşmesi sona erdikten sonra Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Ittihad'a imza atan N'Golo Kante, Belçika'da takım satın aldı.

Royal Excelsior Virton'dan yapılan açıklamada Kante'nin kulübün yeni sahibi olduğu ve takımın yeni yapılanmasından sorumlu olacağı belirtildi. Ek olarak yeni yönetim kurulunun da ilerleyen günlerde belli olacağı ifade edildi.

Açıklamada, "Kante, kararlarıyla temelleri sağlamlaştırmaya, kadroyu istikrara kavuşturmaya ve kulübün geleneğini sürdürürek yeni yapılanmaya destek olmaya devam edecek. Kante'nin yetkileri 1 Temmuz itibariyle geçerli olacak. Değişimle birlikte N'Golo Kante ve yeni yönetimin amacı, Royal Excelsior Virton'u orta ve uzun vadede Belçika futbolunun amiral gemilerinden biri yapmaktır." ifadeleri yer aldı.

  • Premier Lig ekibi Chelsea'yle sözleşmesi sona eren Kante, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Ittihad'la 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.