KAP'a bildirildi; Berat Özdemir artık El İttifak'ta

​Berat Özdemir
​Berat Özdemir

Suudi Arabistan kulübü El İttifak'ın, Trabzonspor'la Berat Özdemir'in transferi için görüşmelerde anlaşmaya varıldı. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada Berat Özdemir'in İttifak'a transfer olduğu açıklandı.

El İttifak, Trabzonspor'da top koşturan Berat Özdemir'i transfer ettiğini açıkladı.

Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazılı açıklamada Berat Özdemir'in transferinde El İttifak'la her konuda anlaşma sağlandığı açıklanırken transferde rakamlar da paylaşıldı.

Açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Berat Ayberk Özdemir'in, Ettifaq FC'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Ettifaq FC, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2.500.000.-USD ödeme yapacaktır. Ayrıca, oyuncunun üçüncü bir kulübe transferi halinde, 2.500.000.-USD'yi aşan kısmın %15'i, Ettifaq FC tarafından Kulübümüze ödenecektir." ifadeleri yer aldı.

Trabzonspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi, "Berat Özdemir'e kulübümüz için verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz."