Karaman'dan Burak Yılmaz açıklaması

Ünal Karaman, karşılaşma öncesinde yedek kulübesinin önünde stadı gözlemliyor...
Ünal Karaman, karşılaşma öncesinde yedek kulübesinin önünde stadı gözlemliyor...

Trabzonspor-Bursaspor maçında oyundan alınması sonrasında kendisine gösterilen tepkilere isyan eden Burak Yılmaz, direkt olarak soyunma odasına gitti. Bordo mavililerin golcüsü hakkında mücadele sonrasında teknik direktör Ünal Karaman'dan açıklama geldi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Burak Yılmaz’ın sorumluluklarını yerine getirmediğini, kendisiyle görüşeceklerini belirterek, kendi içlerinde doğruyu bulacaklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, 1-1 berabere kaldıkları Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Karaman, son dakikalarda yedikleri golün ardından maçın beraberlikle tamamlanmasına çok üzüldüğünü belirtti.

Burak Yılmaz, Ünal Karaman'a tepki göstererek soyunma odasına gidiyor...
Burak Yılmaz, Ünal Karaman'a tepki göstererek soyunma odasına gidiyor...

BURAK İLE KONUŞACAĞIZ

Burak Yılmaz’ın oyundan çıkarken yaptığı harekete de açıklık getiren Karaman, şöyle konuştu:

  • “Oyuncular sinir sistemi ile iş yapan insanlardır. Saha içinde zaman zaman sıkıntılar ve gerginlikler olabilir. Onu bir o şekilde anlayışla karşılayabilirim. Bu birinci boyutu. Ancak biz takım sporu yapıyoruz. Dolaysıyla bir tercihte bulunduk. Nasıl camiaya kaşı sorumluluklarım varsa onların da sorumlulukları var. Biz dahil oyuncu arkadaşlarına dahil taraftarlara karşı sorumluluklarına karşı sorumlukları var. Bu sorumluluğu yerine getirmemiştir. Doğru bir iş yapmamıştır. Tasvip etmiyorum. Kendisiyle konuşacağız."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

❌ Fırtına'ya son dakikada timsah engeli...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()