Karius reklam yıldızı olmaya hazırlanıyor!

Beşiktaş, Alman file bekçisi Loris Karius'u yaz transfer döneminde Liverpool'dan 2 yıllığına kiraladı.

Beşiktaş'ın bu yaz trasnfer döneminde Liverpool'dan kadrosuna kattığı Loris Karius, yakışıklılığı ile dikkat çekmeyi başardı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Alman file bekçisini sadece kaleci değil, reklam yüzü olarak da kullanacağı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın bu yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Alman file bekçisi Loris Karius'un sözleşmesinde 'imaj haklarını kullanma' maddesi olduğu iddia edildi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş Başkanı Fİkret Orman'ın, Karius'u reklam yüzü olarak kullanmayı düşündüğü ve önemli projeler hazırlattığı ifade edildi.

Beşiktaş'ın deneyimli kaleciyi transfer ederken imaj haklarını da aldığı öne sürülürken, geçen sezon başlattığı dünyaya açılma vizyonunu bu oyuncu üzerinden pekiştireceği ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan ve yakışıklığıyla ilgi toplayan Karius’un, tanıtım filmlerinde de oynayacağı belirtildi. Beşiktaş’ın, anlaşma imzaladığı 2 sezon için Alman file bekçisiyle ortak projeler geliştireceği söylenirken, eğer sonuçlar başarılı olursa Karius’un bonservisi de alınacağı iddia edildi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🤔 Karius'u ilk maçında nasıl buldunuz?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()