Karius'tan derbi yorumu!

Loris Karius, Fenerbahçe derbisi hakkında konuştu.
Loris Karius, Fenerbahçe derbisi hakkında konuştu.

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe 24 Eylül Pazartesi günü kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Siyah beyazlıların yeni kalecisi Loris Karius ilk defa Türkiye'de bir derbide forma giymesi beklenirken, Alman kalecinin kendine güvendiği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. 24 Eylül Pazertesi günü oynanacak mücadele 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun ilk derbisi olacak. Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, Türkiye'deki ilk derbisine çıkacak.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Liverpool'dan Beşiktaş'a transfer olan Alman file bekçisi Karius'a arkadaşları bu derbinin önemini anlattığı ifade edildi. Ancak Karius'un kendisine güveninin tam olduğu iddia edildi.

Yıldız file bekçisinin, "İngiltere’de bir sürü derbiye çıktım. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde de önemli maçlarda oynadım. Sadece işime odaklanırım. Elbette Fenerbahçe taraftarları bizi baskı altına almaya çalışacak. Bu benim yeni karşılaşacağım bir durum değil" dediği öne sürüldü.

  • Fenerbahçe ile Beşiktaş 348 kez karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler sahadan 130 kez galip ayrılırken, siyah beyazlılar 127 kez Fenerbahçe karşısında galibiyet sevinci yaşadı. İki takım arasında oynanan 91 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.