Kazanılan penaltıya Beşiktaşlı oyuncu bile şaşırdı

Beşiktaş, karşılaşma öncesi galibiyet yemini ediyor...
Beşiktaş, karşılaşma öncesi galibiyet yemini ediyor...

Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Göztepe'ye konuk olan Beşiktaş, 18. dakikada Fırat Aydınus'un VAR'ı incelemesinin ardından penaltı kazandı. Penaltı pozisyonunun içinde olan Beşiktaşlı oyuncu Roco'nun ise bu karar sonrası tepkisi dikkatlerden kaçmadı.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 9. hafta mücadelesinde Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında kullanılan korner sonrasında VAR sistemi tarafından uyarılan hakem Fırat Aydınus, Beşiktaş lehine penaltı kararı verdi. Bu karar sonrasında pozisyon içinde bulunan Beşiktaşlı stoper Roco'nun tepkisi ise dikkat çekti.

Beşiktaş'ın kullandığı kornerde topa elle müdahale eden Göztepeli oyuncuyu yakalayamayan Fırat Aydınus, VAR hakemleri tarafından uyarıldıktan sonra pozisyonu tekrar izledi ve 18. dakikada siyah beyazlılar lehine penaltı kararı verdi.

VAR hakemleri tarafından ikaz edilen Fırat Aydınus, pozisyonu tekrar inceliyor...
VAR hakemleri tarafından ikaz edilen Fırat Aydınus, pozisyonu tekrar inceliyor...

Aydınus'un penaltı kararını gören Beşiktaş'ın Şilili stoperi Enzo Roco'nun şaşkınlığı sosyal medyada fubolseverlerin ilgisini çekti.

  • Topun başına geçen Oğuzhan Özyakup, Göztepe kalecisi Beto'yu geçemeyince Beşiktaş öne geçme fırsatını elinden kaçırdı.