"Kendimizi düzeltmezsek şampiyon olamayız"

Erden Timur
Erden Timur

Trendyol Süper Lig'de derbide Beşiktaş'ı mağlup eden Galatasaray'da Erden Timur'un bu maç öncesinde bir yemek organize ettiği belirtildi. Bu yemekte Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi ve Kaan Ayhan'ın da bir konuşma yaptığı ifade edildi.

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray derbide Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Derbide hata yapmayan ve sahadan 3 puanla ayrılan sarı kırmızlı takımın maç öncesinde yemekte bir araya geldiği belirtildi.

Çıkan habere göre; Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un bu maç öncesinde bir yemek organize ettiği ifade edildi.

"Özeleştiri yapmanın zamanı"

Bu yemekte takımın kaptanları Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ile birlikte Kaan Ayhan'ın yaptıkları konuşmada, "İki hedefimizden olduk. Şimdi özeleştiri yapmanın zamanı. Kendi hatalarımızla yüzleşmeliyiz. Karşımızda her maç çok iyi olan rakipler olacak. Bizim de en az onlar kadar mücadele etmemiz gerekiyor. Kendimizi düzeltmezsek şampiyon olamayız. Artık lige çok daha iyi konstantre olmalıyız." ifadelerini kullandıkları aktarıldı.