Kerem Aktürkoğlu için 8 takım devrede

Kerem Aktürkoğlu
Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray'da ve Milli Takım'da gösterdiği performansla transferin gözdesi olan Kerem Aktürkoğlu için talipler her geçen gün artıyor. Valencia, Lazio, Wolfsburg, Frankfurt, Lyon, Lille ve Marsilya gibi takımlara Sevilla da eklendi. Kerem Aktürkoğlu için transfer savaşı kızıştı.

Bu sezon Galatasaray ’ın tartışmasız ne formda hücum silahı olan Kerem Aktürkoğlu, Roma’da da takip altındaydı. Lyon ve Marsilya’nın scoutlarının yanı sıra pek çok Alman kulübünün temsilcisi de Kerem’i izledi. UEFA Avrupa Ligi’ndeki pek çok maçta Kerem’in performansını mercek altına alan Avrupa ekipleri, zaman zaman Süper Lig’deki maçlara da temsilci gönderiyor. Devre arasında Galatasaray'a yüksek bir teklif gelebilir.

Avrupa devleri Kerem Aktürkoğu'nun peşinde
Avrupa devleri Kerem Aktürkoğu'nun peşinde

Valencia, Lazio, Wolfsburg, Frankfurt, Lille'in transfer listesine eklediği genç yeteneğe son olarak Sevilla da kancayı attı...

Kerem'in hayali Avrupa

Erzincanspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve kısa süre içinde gösterdiği başarılı performansla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazana sarı-kırmıızlı oyuncunun da en büyük hayali Avrupa'da boy göstermek

Geçtiğimiz günlerde Fransız medyasında çıkan bir haberde, "Kerem Aktürkoğlu büyük yetenek. Kısa süre içende değeri 30 milyon Euro'yu bulabilir. Bu yüzden Kerem Aktürkoğlu'nu alacak takım büyük bir iş başarmış olacak" ifadeleri kullanıldı.