Kerem Aktürkoğlu transferiyle ilgili konuştu

Kerem Aktürkoğlu
Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kerem Aktürkoğlu transfere açık kapı bırakarak kariyerinde yeni bir adım atmaya hazır olduğunu aktardı. İşte detaylar...

Galatasaray'da başarı basamaklarını hızla tırmanan Kerem Aktürkoğlu'nun adı bir süredir Avrupa ekipleriyle anılıyor.

İtalyan basınına konuştu

Tuttomercato'ya konuşan Kerem Aktürkoğlu, kariyerinde yeni bir adım atmaya hazır olduğunu bildirdi.

"Kariyerinizde yeni bir adım atmaya hazır mısınız?" sorusunu şu ifadelerle yanıtladı: "Zihinsel ve fiziksel olarak hazır hissediyorum. Son iki sezonda geliştim ve bunu sürdürüyorum. Her gün daha iyiye gitmek istiyorum. Kariyerimin beni nereye götüreceğini bilmiyorum. Büyümeye ve gelişmeye devam edeceğim. Yani evet, kariyerimde bir adım atmaya hazırım."

Bunun üzerine muhabirin "Belki İtalya?" sorusuna cevap veren Kerem Aktürkoğlu şu sözleri söyledi:

"İtalya olağanüstü bir futbol ülkesi. Tutku dolu taraftarları ve tarih yazan kulüpleri var. Burada oynamak heyecan verici olurdu. Serie A'da harika yetenekler var, seviye çok yüksek. Şüphesiz büyüleyici bir lig ve ben de bu ligde oynamak isterim. Tüm bu tutku ve olağanüstü rekabet içinde kesinlikle kendimi bu ligde görüyorum."

Son olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag maçına değinen Kerem Aktürkoğlu, "Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir maça çıkıyoruz. Kulüp için, taraftarlar için tarihi bir an. Kopenhag ile oynamak için sabırsızlanıyoruz. Bu bir final. Çok zor bir mücadele olacak. Harika bir takım olduklarını kanıtladılar ama biz de güçlüyüz. Kalitemize güveniyoruz. Maça istekli başlayıp kazanmak için oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Bunlara da göz atın: