"Kerem'i 25 milyon Euro'ya satarız" iddiası

Campos, Kerem hakkında raporunu sundu
Campos, Kerem hakkında raporunu sundu

Kerem Aktürkoğlu’nu İstanbul’da 2 kez canlı olarak izleyen, birçok maçının da analizini yapan Luis Campos’un, “Çok yetenekli ve potansiyeli yüksek ancak eksikleri var. Bu nedenle kişisel gelişim uzmanı ile çalışması lazım. Eğer eksi yönlerini artıya çevirebilirse 25 milyon Euro’ya satarız” dediği ortaya çıktı.

Dünya futbolunun en saygın isimlerinden biri olan Luis Campos geçtiğimiz günlerde Galatasaray için İstanbul'a gelmişti. Portekizli futbol adamı yönetimle yaptığı bire bir görüşmelerin ardından Başkan Burak Elmas'ın danışmanı olarak çalışma teklifini kabul etmişti.

Sarı-Kırmızılı kulübe transfer planlaması, altyapı ve scout gibi çok önemli konularda yardım edecek olan Campos'un Kerem Aktürkoğlu ile ilgili yönetime çok çarpıcı bir rapor sunduğu ortaya çıktı.

Kerem'in maliyetini belirledi
Kerem'in maliyetini belirledi

Alınan bilgilere göre Campos, iki kez canlı olarak izlediği ve birçok maçını analiz etme şansı bulduğu genç futbolcudan çok etkilendi.

Kerem'den çok etkilendi
Kerem'den çok etkilendi

Portekizli futbol adamının raporunda, "Takımın en yetenekli ismi. Önemli bir potansiyel. Bununla beraber ciddi eksikleri de var. Ancak gelişime açık ve çok genç. Bu nedenle kişisel gelişim uzmanı ile çalışması lazım. Eğer eksi yönlerini artıya çevirirse 25 milyon Euro'ya satarız" dediği belirlendi. Avrupa futbolunda çok önemli bir yeri olan Luis Campos'un sezon sonunda Kerem Aktürkoğlu'nun yurt dışına transferi konusunda sorumluluk alacağı da ifade ediliyor.

Transferlerin çözüm adamı
Transferlerin çözüm adamı

Transfer konusunda tam bir marka

Daha önce Monaco ve Lille'de sportif direktörlük yapan Luis Campos tam bir transfer sihirbazı. Portekizli futbol adamı özellikle yaptığı astronomik futbolcu satışları ile ön plana çıkan bir isim.