Nijerya’da sıtmaya yakalanan Kocaelispor Asbaşkanı hayatını kaybetti

Ekrem Can
Ekrem Can

Sporcu izlemek ve futbol akademilerini ziyaret etmek için gittiği Nijerya’da sıtma hastalığına yakalanan Kocaelispor Asbaşkanı Ekrem Can hayatını kaybetti.

Sporcu izlemek ve futbol akademilerini ziyaret etmek için gittiği Nijerya’da sıtma hastalığına yakalanan 48 yaşındaki Kocaelispor Asbaşkanı Emre Can, hayatını kaybetti. Can'ın cenazesi Karamürsel'de, ikindi namazına müteakip kaldırılacak.

Edinilen bilgiye göre; Kocaelispor Asbaşkanı ve iş insanı Ekrem Can ile Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, 15 gün önce Nijerya’ya gitti. Burada kentteki futbol akademileri ve spor tesislerini ziyaret eden Can, sporcuları izledi. Nijerya’da kırgınlık, halsizlik ve sıtma şikayetleri yaşayan Ekrem Can’ın sorunları Kocaeli’ye döndüğünde de devam etti. Sağlık durumu gün geçtikçe kötüye giden Can, Gebze ilçesindeki bir özel hastaneye yatırıldı. Hastalığı zatürreye dönüştüğü bildirilen Ekrem Can, 2 gündür tedavi gördüğü hastanede sabaha karşı hayatını kaybetti.

İki çocuk babasıydı

Evli ve iki çocuk babası Can’ın ölüm haberi, Kocaelispor camiasını yasa boğdu. Cenazenin Karamürsel ilçesinde ikindi namazına müteakip kaldırılacağı öğrenildi.

Kocaelispor'dan yapılan açıklamada; "Bir süredir tedavi altında olan Teknik Asbaşkanımız Ekrem Can, sabah saatlerinde hayatını kaybetmiştir. Camiamızın ve sevenlerinin başı sağ olsun. Seni unutmayacağız Ekrem Can!" ifadeleri kullanıldı.