Kocaman ve Demirel'den Fikret Orman'a yanıt!

Aykut Kocaman'dan Fikret Orman'a yanıt
Aykut Kocaman'dan Fikret Orman'a yanıt

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Volkan Demirel, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın fikstür şikayetine ve maç erteleme talebine tepki gösterdi. Kocaman, söz konusu talebin anlamlı olmasığını savundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Volkan Demirel, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın fikstür şikayetine ve maç erteleme talebine sert yanıt verdi.

Beşiktaş’ın erteleme talebinin çok anlamlı olmadığını belirten Aykut Kocaman, "65 maçın 64 tanesini oynadık, 1 kere bile erteleme talep etmedik. Fikstür sezon başında yapıldı. Dolayısıyla kadrolar da buna göre yapılıyor. Bence erteleme talep etmek çok anlamlı değil” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Volkan Demirel ise, "Biz neler yaşadık, erteleme istemedik. Onlar da bir zahmet istemesin, çıksın, oynasın." sözleriyle Beşiktaş’a yanıt verdi.

Aykut Kocaman’ın açıklamalarının tamamı:

“Daha önce 65 maçın 64’ünü oynadık ve 1 kez bile böyle bir talebimiz olmadı. Bu sezon başında yapılmış bir fikstür. Dolayısıyla kadrolar da buna göre yapılıyor. Çok anlamlı değil erteleme yapılması. Doğru ne ise o yapılsın. Bizim oynayacağımız kupa maçının Bayern Münih maçıyla bir alakası yok. Erteleme talebinin anlamını ben anlayamadım. Bundan faydalanma durumumuz da yok. Yanlış bir talep gibi görünüyor. Bence karar alınacak bir durum yok. Federasyonun bunu dikkate alacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe maçının ardından tekrar bir Bayern Münih maçı olsa, o zaman ben ulusal düşünerek bu kararı desteklerim”