Koeman'dan sürpriz Valbuena açıklaması

Erwin Koeman, Galatasaray derbisinde kendisine ayrılan yedek kulübesinde maçın başlama vuruşunu bekliyor.
Erwin Koeman, Galatasaray derbisinde kendisine ayrılan yedek kulübesinde maçın başlama vuruşunu bekliyor.

Phillip Cocu'nun görevden ayrılmasının ardından Galatasaray derbisine Hollandalı teknik adamın yardımcısı Erwin Koeman ile hazırlanan Fenerbahçe'de Türk Telekom Satdyumu'nda sahaya çıkacak ilk 11 şaşkınlığa neden oldu. Özellikle uzun süredir forma şansı bulamayan Valbuena'nın derbide 11'de şans bulması en çok dikkat çeken hamleydi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe'nin teknik sorumlusu Erwin Koeman, yayıncı kuruluşa verdiği röportajda Fransız oyuncunun 11'de olması ile ilgili bir o kadar ilginç bir açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 11. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Karşılaşma öncesinde her iki takımında 11'leri merakla beklenirken Erwin Koeman'ın oyuncu tercihleri furbolseverleri şaşırttı.

Tüm dünyanın dört gözle beklediği derbi karşılaşması öncesinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Erwin Koeman'a yaptığı hamleler ve Valbuena tercihinin sorulması üzerine oldukça net bir cevap verdi.

İşte, Galatasaray derbisinde Fenerbahçe'nin başında yer alacak Erwin Koeman'ın yaptığı tercihlerle ilgili açıklamaları:

                                    "Benim için sürpriz yok. Türkiye'nin en büyük derbisine çıkıyoruz. Keyif almak istiyoruz. Hafta boyunca iyi idmanları geride bıraktık. Öz güvenimiz yüksek değil. Performansınızı üst seviyeye çıkarmak için biraz baskıya da ihtiyacımız var."
İşte, Galatasaray derbisinde Fenerbahçe'nin başında yer alacak Erwin Koeman'ın yaptığı tercihlerle ilgili açıklamaları: "Benim için sürpriz yok. Türkiye'nin en büyük derbisine çıkıyoruz. Keyif almak istiyoruz. Hafta boyunca iyi idmanları geride bıraktık. Öz güvenimiz yüksek değil. Performansınızı üst seviyeye çıkarmak için biraz baskıya da ihtiyacımız var."
ERWIN KOEMAN KİMDİR, HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?

                                    Erwin Koeman, 20 Eylül 1961 tarihinde Hollanda’nın Zaandam kentinde dünyaya geldi. Antrenörlük geçmişinden önce futbolculuk kariyerini Hollanda takımlarında sürdüren Koeman, Groningen, PSV, Mechelen takımlarında forma giydi.Antrenörlük kariyerine PSV’nin alt yapısında başlayan Koeman, aynı takımda asistanlık seviyesine yükseldi. 2004 yılında RKC Waalwijk’te teknik direktör olarak göreve gelen Koeman, 2005-2007 sezonunda Feyenoord, 2008-2010 sezonunda Macaristan, 2011’de Utrecht, 2012’de Eindhoven, 2012-2014 tarihlerinde yeniden RKC Waalwijk ve 2014’te Southampton’da görev aldı.
ERWIN KOEMAN KİMDİR, HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI? Erwin Koeman, 20 Eylül 1961 tarihinde Hollanda’nın Zaandam kentinde dünyaya geldi. Antrenörlük geçmişinden önce futbolculuk kariyerini Hollanda takımlarında sürdüren Koeman, Groningen, PSV, Mechelen takımlarında forma giydi.Antrenörlük kariyerine PSV’nin alt yapısında başlayan Koeman, aynı takımda asistanlık seviyesine yükseldi. 2004 yılında RKC Waalwijk’te teknik direktör olarak göreve gelen Koeman, 2005-2007 sezonunda Feyenoord, 2008-2010 sezonunda Macaristan, 2011’de Utrecht, 2012’de Eindhoven, 2012-2014 tarihlerinde yeniden RKC Waalwijk ve 2014’te Southampton’da görev aldı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

📸 #Günaydın

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()