Koeman'dan TFF'ye Belhanda tepkisi

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, basın toplantısı gerçekleştiriyor...
Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, basın toplantısı gerçekleştiriyor...

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, 2-0’lık galibiyetle ayrıldıkları Anderlecht maçı sonrası açıklamalarda bulundu. PFDK’dan çıkan kararları eleştiren Koeman, "Belhanda'nın ceza almaması benim için inanılmaz. Ceza alması için birini öldürmesi mi lazım?" Galatasaraylı 10 numaranın PFDK’ya sevk edilmemesi konusundaki şaşkınlığını dile getirdi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçındaAnderlecht’i 2-0 mağlup ederek puanını 7’ye yükseltti ve üst tura çıkma adına önemli bir avantaj elde etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Koeman, PFDK sevkleri ve kavgalı derbi hakkında da konuştu.

Koeman'ın açıklamaları şu şekilde;

“CEZA ALMASI İÇİN BİRİNİ Mİ ÖLDÜRMESİ LAZIM?”

  • "Belhanda'nın ceza almaması benim için inanılmaz. Ceza alması için birini öldürmesi mi lazım? Soldado kararı, inanılmaz bir karar. Birkaç kez Belhanda'nın Soldado'yu takip ettiğini, bir an kovaladığını gördük. Kafasını, dirseğini, dizini kullanıyor ve kaç maç ceza alıyor? '0' maç."

“GERÇEKTEN İNANILMAZ”

  • ''Televizyonda gördüklerimiz yalan mı söylüyor. Gerçekten inanılmaz. Soldado birini mi öldürdü de böyle ceza aldı. Bu kararların böyle olmasına inanamıyorum. 6 maçlık ne yapmış? Bu adalet mi? Bence değil."

Hollandalı çalıştırıcı, Anderlecht galibiyeti sonrasında basın mensuplarının kavgalı derbi ve PFDK kararları hakkındaki sorularını yanıtlıyor...
Hollandalı çalıştırıcı, Anderlecht galibiyeti sonrasında basın mensuplarının kavgalı derbi ve PFDK kararları hakkındaki sorularını yanıtlıyor...

“HAKEM BELKİ GALATASARAY İÇİN KÖTÜDÜR”

  • "Ben futbola konsantre olmak istiyorum çünkü ben futbolu seviyorum. Hakem belki Galatasaray için kötüdür. Bazen 4. hakemle tartışmalarınız oluyor ama bence bu normal. Ben hakemlere saygı duyuyorum, hakemler olmasa futbol olmaz."

“OYUNCULAR BENİMLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜR?”

Erwin Koeman'dan Fatih Terim ve Hasan Şaş'a:

  • "Herkes sizi izliyor, siz rol modellersiniz. Ben 4. hakemle ya da rakiple kavga edersem, oyuncularımdan ne bekleyebilirim ki? Oyuncular benimle ilgili ne düşünür? Onlar da aynısını yapar."

“MİLYONLAR İZLİYOR”

  • "Yumruk atmak, birbirine vurmak, bunlar duygu değil. Günümüzde herkes çıldırmış vaziyette. Rol model olmalıyız. Milyonlarca insan bunları izliyor. Herkes hata yapabilir ama aynı hata 5-6 kez yapılmaz."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🚨 Olaylı derbinin faturası ağır oldu.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()