Konyaspor-Salzburg maçı hangi kanalda saat kaçta? Maç şifresiz mi yayınlanacak?

Konyspor-Salzburg maçı hangi kanalda saat kaçta? Maç şifresiz mi yayınlanacak?​
Konyspor-Salzburg maçı hangi kanalda saat kaçta? Maç şifresiz mi yayınlanacak?​

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Konya'da Salzburg ile karşı karşıya gelecek. Peki Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak Atiker Konyaspor-Salzburg maçı hangi kanalda saat kaçta? Maç şifresiz mi yayınlanacak?

İlk maçta Marsilya'ya deplasmanda 1-0 mağlup olan, ikinci maçında ise kendi sahasında Vitoria Guimares'i 2-1'lik skorla mağlup eden temsilcimiz Atiker Konyaspor sahasında Avusturya temsilcisi Salzburg'u ağırlayacak. Mutlak 3 puan parolasıyla karşılaşmaya çıkacak Atiker Konyaspor Salzburg'u yenerek gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj sağlamak istiyor.

ilk maçında Vitoria Guimares ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Salzburg, ikinci maçında kendi sahasında Marsilya'yı 1-0 yenmişti. Grupta 4 puanla zirvede yer alan Avusturya ekibi, Konyaspor karşısına puan ya da puanlar almak için çıkacak. Peki Atiker Konyaspor-Salzburg maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

ATİKER KONYASPOR-SALZBURG MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? MAÇ ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

19 Ekim Perşembe (Yarın) Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Atiker Konyaspor-Salzburg maçını İngiltere Futbol Federasyonundan Craig Pawson yönetecek.

Müsabaka, TRT 1’den şifresiz olarak ekranlara gelecek. Karşılaşma ayrıca Tivibu Spor 2’den de şifreli olarak yayınlanacak.

AVRUPA KUPALARINDA 9.MAÇ

Atiker Konyaspor, yarınki karşılaşmayla Avrupa kupalarında 9. sınavına çıkacak.

  • "Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi'nde Salzburg ile oynayacağımız 3. hafta karşılaşmasının onur konukları, Avrupa'da destan yazan Ampute Milli Futbol Takımımız olacak. Daha önce Zonguldaklı madencilerimizi Vitoria Guimaraes maçında konuk eden kulübümüz, şimdi de gurur kaynağımız Ampute Milli Futbol Takımımızı Büyükşehir Belediye Stadı'nda ağırlayacak."