Konyaspor taraftarından Serdar Gürler tepkisi

Serdar Gürler, serbest kalma bedeliyle Başakşehir'e transfer olmuştu.
Serdar Gürler, serbest kalma bedeliyle Başakşehir'e transfer olmuştu.

Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor'u konuk eden Konyaspor'da, maç öncesi ve maç anında, geçtiğimiz hafta trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık anıldı. Konyasporlu taraftarların, Başakşehir'e transfer olan Serdar Gürler için açtıkları pankart ise gündem oldu.

Ahmet Çalık'ın 11 Ocak'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmesinden iki gün sonra Başakşehir'e imza atan Serdar Gürler'e Konyasporlu taraftarların tepkisi dinmiyor.

Başakşehir'e imzası sonrasında 30 yaşındaki futbolcuya sosyal medyadan tepki gösteren Konyasporlu taraftarlar, Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası oynanan ilk maçta da tepkilerini dile getirdi.

"Bu şehir sensiz de gürler"

Dün akşam Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan Konyaspor - Adana Demirspor maçında tribünde yer alan bir pankart dikkati çekti. Pankartta; "Ahmet'imin yoluna serilsin güller. İhanet ettiğin bu şehir sensiz de gürler" ifadeleri yer alıyordu. Beyaz zemin üzerine siyah yazıyla hazırlanan pankartta 'Sensiz de gürler' kısmındaki S ve G harflerinin kırmızı renkte olması da bir başka detay olarak göze çarptı.

Konyaspor taraftarının açtığı pankart
Konyaspor taraftarının açtığı pankart

Ne demişti, ne yaptı?

Konyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Serdar Gürler, 5 Kasım 2021'de TRT Spor'a verdiği röportajda; "Burada her şey yolunda. Kafamda sezon sonu bir yere gitmek kesinlikle yok. Burada mutluyum, ailem mutlu, çocuklarım mutlu en önemli olan şey o. Oynuyorum çok şükür. Mutlu olduğum yerden kolay kolay ayrılmakm diye düşünüyorum." sözlerini kullanmıştı.

Konyaspor taraftarı, bu sözlerin yer aldığı videoyu da sosyal medyada paylaşıp milli futbolcuya tepkilerini sürdürüyor.