Konyaspor'dan Eto'o açıklaması: "Anlaşma sağlayamadık"

Samuel Eto'o
Samuel Eto'o

Atiker Konyaspor, Eto'o ile yapılan transfer görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığını açıkladı.

Ligdeki kötü gidişatını sürdüren ve 5 maçtır kazanamayan Atiker Konyaspor'dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi.

Devre arası transfer döneminde birçok golcüyle görüşen ancak şu ana kadar bir sonuç alamayan Atiker Konyaspor, Antalyaspor'dan ayrılacağı konuşulan yıldız golcü Samuel Eto'o için harekete geçti. Konyaspor'un Samuel Eto'o için 2.5 yıllık bir sözleşme önerdiği ve bu transferin 2 gün içinde netlik kazanacağı öğrenildi.

ETO'O İLE İLGİLENİYORUZ

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuşmuştu:

  • "Samuel Eto'o tabii ki de büyük bir futbolcu. Kariyeri tartışılmaz. Herkes böyle bir futbolcuyu kendi takımında görmek ister. Eto'o ile ilgileniyoruz. Süreç nasıl gelişecek hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı."

Samuel Eto'o konusunda Ajansspor editörü Salim Manav'a konuşan Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Samuel Eto'o ile görüşmelerimiz devam ediyor. Şu anda net bir anlaşma söz konusu değil. Oyuncuyla ilgili problem yok. Fakat sözleşmede bazı konularda mutabakata varamadık. Sözleşmenin detaylarını konuşuyoruz. Bu transfer yarın netlik kazanacak" demişti.

Tekrar bir açıklama yayınlayan Ahmet Baydar; "Samuel Eto'o'nun kulübümüze transferiyle ilgili sürecin imza aşamasında yaşanan pürüz nedeniyle bu futbolcuyla görüşmelerimizi sonlandırdık." ifadelerini kullandı.