Koray Şener'in paylaşımı yürekleri dağladı

Koray Şener'den geriye ailesi ve arkadaşlarıyla çekildiği fotoğraflar kaldı.
Koray Şener'den geriye ailesi ve arkadaşlarıyla çekildiği fotoğraflar kaldı.

Galatasaray deplasmanında hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener'in hayatına dair ortaya çıkan detaylar yürekleri dağlamaya devam ediyor. Şeren'in bundan 4 yıl önce bir Fenerbahçe maçı esnasında, "Kalpten gideceğim ondan eminim. Bu takıma kalp dayanmaz" yazdığı ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan ve futbol dışındaki her şeyle akıllarda kalan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden Koray Şener'in eski bir paylaşımı yürekleri burktu.

İlk olarak, 14 Kasım 2016 tarihinde Orhan Veli Kanık'a ait, "Ölünce biz de iyi adam oluruz" sözünü profiline sabitlemesiyle derinden yaralayan Şeren'in 2014 yılında yaptığı paylaşımın ise daha acı olduğu ortaya çıktı. Genç taraftarın, 7 Eylül 2014 tarihinde Fenerbahçe'ye tepki olarak olarak "Bu takıma kalp dayanmaz" yazdığı ortaya çıktı.

Koray Şener'in yaklaşık 4 yıl önce yaptığı o paylaşım...
Koray Şener'in yaklaşık 4 yıl önce yaptığı o paylaşım...


Genç futbolseverin 4 yıl önce yaptığı bu paylaşım taraflı tarafsız tüm taraftarların yüreğini dağladı ve gece boyunca paylaşıldı.

ALPASLAN DİKMEN'İN AKRABASI ÇIKTI

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Galatasaray – Fenerbahçe derbisinde tribünde geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybeden Koray Şener’in sarı kırmızılı kulübün taraftar grubu ultrAslan'ın kurucusu Alpaslan Dikmen'in akrabası olduğu ortaya çıktı.

ultrAslan'ın kurucus merhum Alpaslan Dikmen'in oğlu, Atahan Dikmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dünyanın garip hali. Hiç bilmeden baş sağlığı yazdığım Koray Şener'ın baba tarafından akrabam olduğunu öğrendim az önce aile üyelerimin yaptıkları paylaşımlardan. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

😢 Derbide akılda kalan futbol olmadı...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()