Kralın dönüşü: Ibrahimovic'ten ilk hat-trick

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic

Amerikan Futbol Ligi takımlarından Los Angelas Galaxy, geriye düştüğü maçta İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic'in hat-trick yapmasıyla, rakibi Orlando City'i 4-3 mağlup etmeyi başardı. MLS ekibiyle çıktığı 17 maçta 15 gol atma başarısı gösteren yıldız oyuncu, yeni takımında ilk hat-trick sevincini de yaşamış oldu.

MLS'te heyecan Los Angelas Galaxy-Orlando City karşılaşmasıyla devam etti. Los Angelas Galaxy'nin ev sahibi olarak çıktığı maçta İbrahimovic rüzgarı esti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Orlando City 18. dakikada Cristian Higuita'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi bu gole sessiz kalmadı ve 39. dakikada bir zamanlar Galatasaray forması da giyen Giovani dos Santos ile karşılık verdi. Konuk ekip 44. dakikada Michael Ciani'nin kendi kalesine attığı golle soyunma odasına 2-1 önde gitti.

İkinci yarının başlamasıyla İsveçli yıldız Ibrahimovic de sahneye çıktı. Ibrahimovic ilk yarının hemen başında skoru eşitleyen golü buldu. 54. dakikada Dominic Dwyer ile Orlando City bir kez daha öne geçse de İsveçli yıldız tekrar sahneye çıktı ve 67 ve 71. dakikada bulduğu gollerle hat-trick'i tamamladı. Böylece, Los Angelas Galaxy 4-3'lük skorla sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angelas Galaxy formasıyla çıktığı 17. maçında 15 gol atmayı başardı. Golcü oyuncu bu maçla birlikte MLS kariyerindeki ilk hat-trick'i de yapmış oldu.