Kritik zirve! Ahmet Nur Çebi ve Nihat Özdemir bir araya geldi

Riva'da kritik zirve
Riva'da kritik zirve

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakem kararları için TFF Başkanı Nihat Özdemir ile görüştü.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakemlerin performanslarından duyduğu rahatsızlık nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na geldi. Nihat Özdemir ile kameralar karşısına çıkan Çebi, hakem hataları için 'ceza' talep etti.

Beraber kamera karşısına geçtiler
Beraber kamera karşısına geçtiler

Hakem hataları üzerine açıklamalar yapan Başkan Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi;

"Hakem hatalarından canı yanan Beşiktaş'ın başkanı olarak buraya defalarca kez geldim. Görevimin, birinci aşamasını bu şekilde yapmaya gayret ettim. Camianın istediği tepkileri vermenin ölçüsünü ayarlamak zorundayım. Ben kulübün bürokrasisini yönetmek zorundayım. Benim bunları yapmadığım şekilde algı yapılmasını doğru bulmuyorum.

Büyük mücadele edildiğini biliyorum. Samimi bir şey ifade etmek istiyorum, sezon sonunu geçtikten hemen sonra veya geçmeden dahi, Türk futbolundaki hakemlik sorununun, şu anki çalışmalarla biteceğini hissediyorum. VAR hakemleriyle, saha hakemlerinin birbirinden ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Ceza kurumu da mükafat kurumu gibi kullanılmalıdır. Eğer bir hakem yanlış yaptıysa, ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben, Beşiktaş'ım için gerekeni doğru bildiğim yolda yapmaya devam edeceğim.

TFF'nin bakışının çok daha pozitif olduğunu söyleyebilirim. Daha dikkatli ve titiz bakmaları gerektiğini kendileri de kabul ediyorlar. Televizyonların karşısına geçerek, elimizi masaya vurarak, bağırarak çağırarak, iyilerin de kötülerin de yandığı bir ortamın bir Beşiktaşlı olarak bana yakışmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.