Kura sonrası Beşiktaş'tan Mbappe operasyonu

Mbappe
Mbappe

Son günlerde adı PSG ve Real Madrid ile geçen genç yıldız Mbappe'ye, sosyal medya üzerinden Beşiktaş taraftarı kancayı attı.

Temsilcimiz Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi kurasında Fransız temsilci AS Monaco ile eşleşmesinden sonra Beşiktaş taraftarı rakibinin zayıflaması adına bir sosyal medya çalışması düzenledi.

Avrupa'da transfer gündemini uzun zamandır meşgul eden Mbappe'nin durumu hala netlik kazanmadı. Kulübü Monaco ile sorunlar yaşayan ve ilk önce 11'e sonra da maç kadrosuna alınmayan Fransız yıldız için Beşiktaş taraftarı sosyal medya üzerinden bir transfer harekatı başlattı.

Her geçen gün takımdan ayrılacağına dair bir dedikodu çıkan genç futbolcunun, bir türlü transferinin gerçekleşmemesi Beşiktaş taraftarını harekete geçirdi.

Transfer döneminde Beşiktaş ile adı geçen her oyuncunun sosyal medya hesabına 'Come to Beşiktaş' yazıyordu.Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında karşılacağı rakibinin güç kaybetmesini isteyen taraftar bu kez başka bir kulüp için seferber oldu.

PSG'nin uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Kylian Mbappe'nin sosyal medya hesabına dadanan taraftarlar, transferin gerçekleşmesi için bu sefer 'Come to PSG' paylaşımları yaptı.

İşte siyah beyazlı taraftarların attığı tweetlerden bazıları;