Kyrie Irving 34 sayı attı, Brookly play-off'a kaldı

Kyrie'den muhteşem performans
Kyrie'den muhteşem performans

NBA'de normal sezonun ardından play-in heyecanı başladı. Doğu Konferansı'nı 7. sırada bitiren Brooklyn Nets, 8. sıradaki Cleveland Cavaliers'ı yenerek adını play-off'a yazdırdı.

NBA'de normal sezonun sona ermesiyle play-off heyecanı başladı. Doğu Konferansı'nı 7. sırada tamamlayan Brooklyn Nets, 8. sıradaki Cleveland Cavaliers ile karşı karşıya geldi. Maçı 115-108 kazanan Nets adını play-off'a yazdırdı. Kyrie Irving mücadeleyi 34 sayı, 3 ribaunt ve 12 asistle; Kevin Durant ise 25 sayı, 5 ribaunt ve 11 asistle oynadı.

Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcumuz Cedi Osman, 21 dakika süre aldığı maçta 2 sayı, 4 ribaunt ve 1 asistle oynadı. Darius Garland'in 34 sayısı mağlubiyetin önüne geçemedi.

Cavaliers bir kez daha play-in maçı oynayacak

Play-in formatı gereğinde 7-8 maçını kaybeden Cleveland Cavaliers, 9-10 maçının galibiyle son bir maç yapacak. O maçı kazanan Doğu'da play-off'a giren son takım olacak. 9. sıradaki Atlanta Hawks ile 10 sıradaki Charlotte Hornets, Cleveland'ın rakibi olmak için bu akşam karşı karşıya gelecek.