Larin Beşiktaş'ta kalacak mı?

Cyle Larin Beşiktaş kariyerinde toplam 96 maçta 38 gol 12 asist yaptı
Cyle Larin Beşiktaş kariyerinde toplam 96 maçta 38 gol 12 asist yaptı

Beşiktaş, 2017-2018 sezonunda kadrosuna kattığı ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek Cyle Larin ile son kez masaya oturacak. Siyah beyazlı ekip Kanadalı futbolcuyla daha önce iki görüşme yaptı ancak anlaşmaya varamadı.

Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi bitecek Cyle Larin'in durumu son görüşmeye kaldı.

  • Yönetimin daha önce iki kez masaya oturduğu ancak anlaşma sağlayamadığı Kanadalı oyuncuyla kısa bir süre sonra son kez görüşme odasına gireceği ifade edildi. Adı Galatasaray ile de anılan Cyle Larin'in menajeriyle bugüne kadar yapılan görüşmelerden sonuç alınamadı.
  • Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, milli takım dönüşü Larin ile aracısız yüz yüze bir görüşme yapmayı planlıyor. Larin'in menajeri önceki görüşmelerde 2 milyon 250 bin Euro talep etmiş, siyah beyazlı yönetim ise 1 milyon 700 bin Euro verebileceğini açıklamıştı.
  • TFF limitleri gereği takım bütçesini 25 milyon Euro'ya çekme mecburiyeti nedeniyle Beşiktaş yönetimi kadroda tutacağı oyunculara yüksek maaş ödemek istemiyor. Sportif direktör Ceyhun Kazancı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizim şartlarımız belli.
  • Larin ile yapılacak görüşmede yine aynısını sunacağız. Bu teklifi kabul edeceğini düşünüyoruz " ifadelerini kullandı. Ceyhun Kazancı, önceki gün Antalya'da teknik direktör Önder Karaveli ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Larin'in yanı sıra Vida ve Güven Yalçın ile de görüşmeleri sürdürdüklerini söylemişti.
  • Beşiktaşlı Cyle Larin, Kanada tarihine geçti. 2022 FIFA Dünya Kupası Kuzey, Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu- CONCACAF Elemeleri final turunda Kanada, ABD'yi 2-0 yenerken Larin de bir gole imza koydu. 26 yaşındaki futbolcu, 23 gole ulaşarak böylece Kanada Milli Takımı'nda en fazla gol atan futbolcu oldu.
  • Cyle Larin, geçen sezon teknik direktör Sergen Yalçın ile yaşanan şampiyonlukla birlikte değerini katladı. Yalçın tarafından sol açığa alınan ve böylece daha fazla gol atan Larin'in adı 'Arka Direk Larin'e çıktı.
  • Kanadalı oyuncu geçen sezon toplam 45 maçta 23 gol atıp 5 de asist yaptı ve kariyerinin zirvesine çıktı. Cyle Larin bu sezon ise 25 maçta 7 gol atıp 1 asiste imza koydu.
  • Beşiktaş yönetimi, Larin'i 2.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla 2019-2020 sezonunda Zulte Waregem takımına kiraladı. Larin, Belçika ekibinde 33 maçta 9 gol ve 6 asistlik bir performansla oynadı.
  • Kulüp oyuncudan memnun kalmasına rağmen satın alma opsiyonunu kullanmak yerine oyuncuyu bedelsiz almanın yolunu seçti. Ancak Beşiktaş yönetimi Belçika ekibinin bu teklifine yanıt bile vermeden geri çevirdi.(Fotomaç)