LeBron James oğluyla aynı takımda forma giyecek mi?

LeBron James ve oğlu Bronny James
LeBron James ve oğlu Bronny James

NBA'de kariyeri sürerken efsane mertebesine erişen LeBron James, 2018 yılında katıldığı Los Angeles Lakers ile sözleşmesini 2 sene daha uzatarak basketbolda elde edeceği kazancını 532 milyon dolara çıkardı. NBA tarihinin en çok kazanan basketbolcusu olan James'in yeni hedefi, oğlu Bronny ile aynı takımda oynamak.

NBA tarihinde en fazla para kazanan basketbolcu olan LeBron James, Los Angeles Lakers ile sözleşmesini 2 sene uzatırken, basketbol kariyerinden 532 milyon dolarlık gelir elde ederek Kevin Durant'i geride bıraktı.

James imza attığı 2 yıllık sözleşmeden 98 milyon dolar elde edecek.

Geride bıraktığımız sezonda 30 sayı, 8 ribaunt ve 6 asistlik ortalamayla oynayan efsane isim, yaşadığı sakatlıklar yüzünden 56 maça çıkabilmişti.

Kariyerinde 4 NBA yüzüğü ve 8 MVP unvanı elde eden James'in kariyerinin son bölümünde yeni ve özel bir hedefi var.

LeBron James oğluyla oynamak istiyor

37 yaşında 2 senelik kontrat imzalayan James, lise kariyerini sürdüren oğlu Bronny ile aynı takımda oynamak istiyor. 17 yaşında olan Bronny James'in NBA draftına katılabilmesi için 2024 yılını beklemesi gerekiyor.

Genç basketbolcu 2024 draftında Lakers tarafından seçilirse, basketbolun yaşayan en büyük efsanelerinden biri olan babasıyla aynı takımda oynama şansını yakalayacak.