Lens olmadı tek hedef Ben Arfa

Fenerbahçe için varsa yoksa Ben Arfa.
Fenerbahçe için varsa yoksa Ben Arfa.

Fenerbahçe, Ben Arfa transferi için tüm imkanlarını seferber etti.

Lens’le anlaşamayan Fenerbahçe tamamen Ben Arfa’ya yöneldi. Yönetim, Fransız yıldızın 7 milyon Euro’luk alacağı konusunda PSG’yle anlaşmasını bekliyor.

Mahmut Uslu, Hatem Ben Arfa iddialarıyla ilgili olarak, “Kulübünden 7 milyon Euro alacağı var. Onu almadan ayrılmak istemiyor” demişti. Fenerbahçe, yıldız futbolcu konusunda yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Fransız ekibi, 30 yaşındaki futboluyla yolları ayırmaya kararlı.

Fransız basınına göre PSG Yönetimi, tecrübeli oyuncunun alacağı konusunda yeni bir formül üretti. Buna göre yıldız futbolcu için bonservis bedeli talep edilmeyecek. Ancak Ben Arfa’ya olan 7 milyon Euro’luk borcun bir kısmının, oyuncuyu isteyen kulüp tarafından ödenmesi şartı koşulacak.

Daha önce Lens için 4 milyon Euro’yu gözden çıkartan Fenerbahçe’nin, Fransız oyuncu için bu formüle sıcak bakması muhtemel. Kjaer transferinin tamamlanmasının ardından, idari menacer Hasan Çetinkaya ile bir yöneticinin Paris’e giderek PSG ve Ben Arfa’nın menaceriyle masaya oturacağı öne sürüldü.

(Kaynak: Fanatik)