Lille’de kalacak mı?

Lille’de kalacak mı?
Lille’de kalacak mı?

Fransa Lig 1 ekibi Lille’in ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı’nın temsilciliğini yapan Adem Cebeci, 24 yaşındaki futbolcu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Cebeci, “Geçen seneki şampiyonluk O'nu daha da güçlendirdi; hem bireysel olarak hem takım olarak potansiyellerinin çok yüksek olduğunu biliyorlar. Yusuf, Lille’de olmaktan son derece mutlu. Takım arkadaşları O'nu, O da takım arkadaşlarını çok fazla seviyor." ifadelerini kullandı.

Fransa Lig 1 ekibi Lille’in ve Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı’nın temsilciliğini yapan Adem Cebeci, 24 yaşındaki futbolcu hakkında Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) sorularını yanıtladı.

“YUSUF’UN MORAL VE MOTİVASYONU İYİ”

Lille ile düzenli görüşmeler yaptıklarını söyleyen Cebeci, “Geçen hafta hem Yusuf’u ziyaret etmek, hem de kulüple sezon içinde düzenli olarak yaptığımız toplantıya katılmak için Lille’deydim. Yusuf’un hem morali, hem de motivasyonu çok iyi. Yusuf konsantrasyonu çok yüksek bir oyuncu, her zaman yüzde 100’ünden fazlasını sahaya vermek için çalışıyor” açıklamasında bulundu.