Lille'den sürpriz Burak Yılmaz kararı!

Burak Yılmaz
Burak Yılmaz

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'de Lille'in elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Burak Yılmaz bu sezon bekleneni veremedi. Lille kulübü Burak Yılmaz ile ilgili flaş bir karar aldı.

Fransa'dan Burak Yılmaz ile ilgili son dakika iddiası! Lille'de geçen sezon elde edilen şampiyonluğun mimarlarından Burak Yılmaz bu sezon büyük hayal kırıklığı yarattı. Lille kulübü Burak Yılmaz ile ilgili flaş bir iddiayı gündeme taşıdı.

Burak Yılmaz'ın durumu şüpheli
Burak Yılmaz'ın durumu şüpheli

Burak Yılmaz, Fransa'da gündemde düşmüyor. Geçen sezon Lille'in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan milli golcü için olay yaratan iddia bu kez L'Equipe'den geldi.

Burak'ın maaşında indirim isteniyor
Burak'ın maaşında indirim isteniyor

Maaşında indirim isteniyor

L'Equipe gazetesi Burak Yılmaz'ın maaşında indirime gitmemesi durumunda sözleşmesinin uzatılmayacağını ve sezon sonunda yolların kesin olarak ayrılacağını iddia etti.

Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen Burak Yılmaz'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Ünlü Fransız gazetesi L'Equipe'in haberine göre Lille sezon sonunda 37 yaşında olacak Burak Yılmaz ile sözleşme yenilememe kararı aldı.

  • Milli golcü Lille'den ayrılmaya hazırlanırken yeni durağının neresi olacağı merak ediliyor. Burak Yılmaz'ın Türkiye'ye dönebileceği de iddia edilirken futbola Adana Demirspor'da nokta koymak istediği belirtilmişi.