Lionel Messi'nin kardeşi tutuklandı!

​Lionel Messi'nin kardeşi tutuklandı!
​Lionel Messi'nin kardeşi tutuklandı!

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin kardeşi Matias Messi, 3 ayda ikinci kez tutuklandı. Arjantin'de trafik kazası yapan Messi'nin kazaya karışan diğer araçtaki sürücüyü silahla tehdit ettiği öğrenilirken arabasında da uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi.

Üç ay yaptığı kazayla dünya medyasının gündemine oturan Lionel Messi'nin kardeşi Matias Messi bir türlü yerinde durmuyor. Dünya yıldızının kardeşinin kabahati bu kez çok daha büyük. Aracında bulunan maddeler yüzünden Matias Messi, yine tutuklandı.

Arjantin'de tatilini sürdürdüğü sırada bir trafik kazası daha yapan Messi'nin çarptığı Javier Rivera, kaza sonrası polis çağırdı. Polis, olay yerinde yaptığı araştırmada Messi'nin aracında gördükleriyle şaşkınlığa uğradı.

Matias Messi'nin yaptığı kaza sonrasında olay yerinin görüntüsü.
Matias Messi'nin yaptığı kaza sonrasında olay yerinin görüntüsü.

Arjantin medyasında yer alan habere göre, kaza sonrasında aracından inerek Javier Rivera’yı silahla tehdit etti. Ancak polis raporlarında araçta silah bulunmadığı belirtilirken uyuşturucu bulunduğu öğrenildi.

Konu hakkında basına konuşan Rivera şunları aktardı:

  • “Kazadan sonra aracımdaki durumu görmek için araçtan çıktım ve doğruca bana saldırmaya geldiğini gördüm. Tişörtümü yırttıktan sonra aracına döndü ve silahla geri döndü”