Londra derbisinde kulübe karıştı, kazanan çıkmadı

Premier Lig'in 2.haftasında oynanan Londra derbisi gerginliklere sahne oldu
Premier Lig'in 2.haftasında oynanan Londra derbisi gerginliklere sahne oldu

Premier Lig'in ikinci hafta dev bir mücadeleye sahne oldu. Londra derbisinde karşı karşıya gelen Chelsea ve Tottenham arasındaki mücadelede sahadan galip çıkmadı.

İngiltere Premier Lig'de ikinci mücadelesinde sezonu galibiyetle açan iki Londra ekibi; Chelsea ve Tottenham, Stamford Bridge'de kozlarını paylaştı.

Yoğun bir mücadeleye ve gerginlere sahne olan mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Chelsea'de golleri 19. dakikada Kalidou Koulibaly ve 77. dakikada Reece James'den atarken, Tottenham bu sayılara 68. dakikada Hojbjerg ve 90+6. dakikada Harry Kane ile karşılık verdi.

Conte ile Tuchel arasında gerginlik

Tottenham'nın teknik direktörü Antonio Conte, 68. dakikadaki golden sonra sevincini Chelsea kulübesine doğru gösterince. Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel'le aralarında gerginlik yaşandı.

İkilinin arasında itişme yaşandıktan sonra, hakem iki hocaya da sarı kart gösterdi.

Maç sonrasında iki teknik direktör el sıkışmaları sırasında, sinirler bir kez daha gerildi. Oyuncuların da karıştığı gerginlik uzun bir süre devam etti.

İki teknik direktör bu kez kırmızı kart gördüler. Tuchel ve Conte'nin kırmızı kartları Premier Lig'de sezonun ilkleri oldu.

Bu sonuçla birlikte Chelsea ve Tottenham puanını 4'e yükseltti.