Loris Karius, Antalyaspor maçında oynayabilecek mi?

Loris Karius
Loris Karius

Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı için gidilen Belgrad deplasmanından sakat dönen Tolga Zengin, Antalyaspor karşılaşmasının kadrosundan çıkarıldı. Siyah beyazlıların Liverpool'dan yeni transferi Loris Karius'un lisansının yetişmemesi sebebiyle teknik direktör Şenol Güneş, bu akşam kaleyi genç Utku'ya emanet edecek.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Partizan ile oynanan maçta sakatlanan Tolga Zengin’in Antalyaspor maçında forma giyemeyeceği bildirildi.

Partizan maçında sakatlanan ve tedavisi sürdüğü için antrenmanlara katılamayan siyah beyazlı takımın file bekçisi Tolga Zengin, bugün oynanacak olan Antalyaspor kadrosundan çıkarıldı.

Tolga'nın yokluğunda ise kalede kimin olacağı taraftarın aklında soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Özellikle dün gece İstanbul'a gelen yeni transfer Loris Karius'un Antalyaspor karşısında forma giyip giyemeyeceği merak konusu oldu.

Siyah beyazlıların Liverpool'dan yeni transferi Loris Karius'un lisansının yetişmemesi sebebiyle teknik direktör Şenol Güneş, bu akşam kaleyi genç Utku'ya emanet etmesi bekleniyor.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🦅 Karius geldi, pozunu verdi.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Let’s get some dinner 🍝

LORIS KARIUS (@lorisk21)'in paylaştığı bir gönderi ()