Lucescu'nun Tolgay ısrarı

Lucescu, Tolgay'ı kafaya taktı
Lucescu, Tolgay'ı kafaya taktı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki Monaco zaferine tribünlerden şahit olan isimlerden biriydi. Rumen teknik adam Beşiktaş’ın orta sahadaki dinamosu Tolgay’ı kafasına taktı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yu 2-1 yendiği mücadeleyi tribünden takip etti.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ İLE ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Rumen çalıştırıcının maç sonrası Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile özel olarak görüşerek, Tolgay’ı Milli Takım’a kazandırma sürecinin nasıl işlediğine dair bilgi almak istedi. Maç boyunca Lucescu’nun, Türkiye Milli Takımı'nda oynayabilmek için FIFA’nın iznini bekleyen Tolgay’dan gözlerini ayırmaması dikkat çekti.

"TOLGAY’I MİLLİ TAKIM’DA GÖRMEK İSTİYORUM”

Lucescu görüşmede, "Tolgay çok kıymetli bir oyuncu, onu Milli Takım'da görmek istiyorum. FIFA'daki dosyası için federasyon ve Beşiktaş birlikte hareket etmeli ve bu sorun bir an önce çözülmeli" diyerek oyuncuyu acil olarak Milli Takımda görmek istediğini vurguladı.

  • Tolgay Arslan, daha önce Almanya U21 milli takımında forma giydiği için UEFA tarafından Türki Milli Takımı'nda forma giyemeyeceği açıklanmış, Tolgay bu kararı FIFA'ya taşıyıp itiraz etmişti.

Monaco maçına ilk 11'de başlayan 27 yaşındaki Tolgay Arslan, 74. dakikada yerini Medel'e bıraktı.
Monaco maçına ilk 11'de başlayan 27 yaşındaki Tolgay Arslan, 74. dakikada yerini Medel'e bıraktı.