Maç sırasında tuvaletini yaptı, hakem oyundan attı!

Armando Prisco
Armando Prisco

Igea ile oynanan maçta tuvaletini tutamayan Messina kalecisi Armando Prisco, hakemin kendisini fark etmesi üzerine oyundan atıldı.

İtalya 4. Futbol Ligi Serie D'de Igea ile Messina arasında oynanan karşılaşma ilginç bir olaya sahne oldu.

Golsüz devam eden mücadelede bitime yaklaşık 5 dakika kala Messina kalecisi Armando Prisco, kale çizgisinin arkasına geçerek tuvaletini yaptı. 21 yaşındaki kaleci kendisini daha fazla tutamadığını belirterek, "Etrafımda insanların olduğunu biliyordum ve onlara durumu belli etmemek adına açma-germe hareketleri yapıyormuş gibi davrandım." dedi.

Hakemin oyundan attığı an.
Hakemin oyundan attığı an.

Ancak Prisco'nun bu yanıltma çabaları, hakemin kendisini yakalamasına engel olmadı. Hakemin olayı gördükten sonra yanına geldiğini belirten Prisco, "Bana ne yaptığımı sordu ve ben de ona doğruyu söyledim. Bunun üzerine beni oyundan attı. Bu işi biraz fazla ciddiye aldığını düşünüyorum. Sonuçta onun dışında kimse yaptığımı fark etmemişti." diye konuştu.

Karşılaşmanın kalan kısa bölümünde bir savunma oyuncusuyla kalesini savunmak zorunda kalan Messina, buna karşın rakibiyle 0-0 berabere kalarak deplasmandan 1 puanla ayrılmayı başardı.