Maç sonu Mehmet Demirkol'dan zehir zemberek açıklamalar

​Maç sonu Mehmet Demirkol'dan zehir zemberek açıklamalar
​Maç sonu Mehmet Demirkol'dan zehir zemberek açıklamalar

Ünlü futbol yorumcusu Mehmet Demirkol 2-2 biten Finlandiya-Türkiye karşılaşmasını yorumladı.

NTVSpor'daki programda maçı değerlendiren Mehmet Demirkol Cenk Tosun'u överken, Ömer Toprak'ı eleştirdi.

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamalarından öne çıkan satır başları;

  • "İlki bayağı Van Basten golü. İkincisi de çok enteresan gol. Örnek bir sporcu. Genç sporcuların örnek alabileceği bir oyuncu. Bu sene iyice gaza bastı. Dünyanın her takımı isterse, şaşırmam. Golden sonra tavrı da güzel ama sevinmek hakkı. Yabancı falan boşverin, uğraşan yapıyor işte.
  • ÖMER TOPRAK’IN İYİ OYNADIĞINI HATIRLAMIYORUM
  • Ömer Toprak'ın milli takımda iyi oynadığı hiçbir maç hatırlamıyorum. Araştırma konusu. Nuri arada sırada belki iyi oynayabiliyor. Bu oyuncular herhalde yerel oyuncular. Sadece kendi liglerinde iş yapıyorlar. Daum'un söylediği haklı. Sudan çıkmış balığa dönüyor, Almanya'dan gelen oyuncular. Sahada pas verilmek zorunda olan oyuncular var.
  • Şu takımın otoritesi Cenk Tosun'dur. İlk önce o forma hak edilsin. Kriter önce odur. Bugün U17 takımını izledim ve gözlerime inanamadım. Mali, çocuklar ile oynayan adamlar gibiydi. Hakikaten yaşıtlarsa yanmışız.
  • YEDİĞİMİZ GOL KOMEDİ
  • Kendimizi konumladığımız yer, gerçeklerle örtüşmüyor. Dolayısıyla konumlayı önce doğru yapacağız. Sonra teşhis koyacağız ve en son tedavi yapacağız. Ampute takımı elit sporcular. Onlar ile Arda'ya saldırıyorlar. Bunlar ayıp şeyler. Acınacak bir halleri yok onların. Övgü için söylenecek şeyler, farklı yerlere gidiyor.
  • Bugün yediğimiz ilk gol komedi. Lucescu, "İzlanda maçında ben olsam, ilk golü yemezdik." diyor ama bugün olan gol komedi. Bu maçta (Finlandiya) eğitim kasetlerine girecek çok konu var. Eğer sorun teknik direktörse Lucescu'yu gönder Terim'i getir. Biz zaten geri getirmek için yolluyoruz ama konu o değil. Cenk doğru işler yaparsa Avrupa'nın flaş santraforlarından biri olur." ifadelerini kullandı.