Maçlara girmek için cep telefonu uygulaması yeterli olacak

passo mobil ile stada girmek mümkün
passo mobil ile stada girmek mümkün

Dünyanın en kapsamlı stadyum sistemlerinden biri sayılan Passolig’te kullanıcıları sevindirecek bir yeniliğe imza atılıyor.

Yeni uygulama, Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısında Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer ve Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı tarafından tanıtıldı.

Aktif Bank bünyesinde bulunan Passolig uygulamasını Passo mobil ile oldukça kullanışlı bir boyuta taşıyor. Telefonuna mobil uygulamayı bulunduran kullanıcılar Android işletim sistemine sahip telefonlarda NFC teknolojisi ile iOS işletim sistemine sahip telefonlarda ise QR kod ile maça giriş yapılabilecek.

​ ''Passo Mobil ile sadece stada giriş yapılamıyordu artık o da mümkün'' 
Tanıtımda konuşan Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer; “Tüm kart ve biletleme ihtiyaçlarını tek bir mobil uygulama altında birleştirerek taraftarın hayatını kolaylaştırmayı hedefledik.  Üç ay önce devreye alınan mobil uygulama ile taraftarlar; gişeden ya da internet üzerinden Passolig kartı alma gibi işlemlere ihtiyaç duymadan, yalnızca cep telefonlarına Passo Mobil uygulamasını indirerek; karta başvurma aşamasından, bilet almaya kadar tüm işlemlerini yapabiliyordu. Artık cep telefonunu okutarak maça girmeyi de akıllı telefonları üzerinden yapabilecekler” şeklinde konuştu.teknolojioku.com
​ ''Passo Mobil ile sadece stada giriş yapılamıyordu artık o da mümkün'' Tanıtımda konuşan Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer; “Tüm kart ve biletleme ihtiyaçlarını tek bir mobil uygulama altında birleştirerek taraftarın hayatını kolaylaştırmayı hedefledik. Üç ay önce devreye alınan mobil uygulama ile taraftarlar; gişeden ya da internet üzerinden Passolig kartı alma gibi işlemlere ihtiyaç duymadan, yalnızca cep telefonlarına Passo Mobil uygulamasını indirerek; karta başvurma aşamasından, bilet almaya kadar tüm işlemlerini yapabiliyordu. Artık cep telefonunu okutarak maça girmeyi de akıllı telefonları üzerinden yapabilecekler” şeklinde konuştu.teknolojioku.com