Maicon galibiyetin şifresini açıkladı!

​Maicon galibiyetin şifresini açıkladı!
​Maicon galibiyetin şifresini açıkladı!

Galatasaray forması giyen Maicon, Göztepe karşısında alınan 3-1'lik galibiyete ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Maicon, Fatih Terim'in devre arası konuşması sayesinde 3 puanı aldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında ağırladığı Göztepe’yi 3-1 mağlup etti ve ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamladı.

Türk Telekom Stadı’nda sarı kırmızılı ekibin 3. golünü kaydeden Maicon, maçın ardından yaptığı açıklamada galibiyetin şifresi olarak Fatih Terim’in devre arası konuşmasını işaret etti. Fatih Terim’in kendilerini motive etmesiyle galibiyete uzandıklarını ifade eden Maicon, şampiyonluğa inancının tam olduğunu da söyledi.

Maicon ayrıca attığı şık frikik golüyle alakalı olarak da, “Topa gelirken, güvenli bir şekilde geldim. Tanrı'ya şükür ki güzel de bir gol oldu” ifadelerini kullandı.

Maicon’un açıklamalarının tamamı şu şekilde:

  • En son geçen sene atmıştım frikik golünü. Bugün topa gelirken, güvenli bir şekilde geldim. Tanrı'ya şükür ki güzel de bir gol oldu. Galibiyete katkıda bulunabildiğim için çok mutluyum. Bugün en önemlisi, Fatih Hoca'nın bize yaptığı devre arası konuşmasıydı. Onun bizi motive etmesiyle bu maçı nasıl çevirdiğimizi herkes gördü. İmparator geri döndü. Hepimiz çok mutluyuz. Eminim ki İmparator'la beraber şampiyonluk hedefimize ulaşacağız.