Maicon ikna etti: Galatasaray 5.yıldızı da getiriyor

​Maicon ikna etti: Galatasaray 5.yıldızı da getiriyor
​Maicon ikna etti: Galatasaray 5.yıldızı da getiriyor

Galatasaray'ın yeni stoperi Maicon, Porto'dan eski takım arkadaşı Fernando ile bir görüşme yaparak, “Galatasaray büyük bir kulüp. Yeni bir yapılanmaya gidiliyor. Güzel bir takım oluşuyor” dedi ve vatandaşının Türkiye’ye bakışını değiştirdi.

Galatasaray’ın transferinde sona yaklaştığı Brezilyalı önlibero Fernando’yu Porto’dan eski takım arkadaşı Maicon’un ikna ettiği ortaya çıktı.

Porto’da 5 sezon beraber forma giydiği vatandaşı için devreye giren Maicon’un, “Galatasaray harika bir kulüp. Bunu kısa sürede anladım. Büyük bir kulübe geleceksin. Yeni bir yapılanmaya gidiliyor ve yepyeni güzel bir takım oluşturuluyor” diye konuştuğu öğrenildi. Avrupa’dan başka kulüplerin de gündeminde olan tecrübeli futbolcunun ise eski takım arkadaşına "Geleceğim" diye söz verdiği öğrenildi.

Yıldız futbolcu Fernando’nun, “Kulüpler son detayları görüşüyorlar. Galatasaray’ın büyüklüğünün ben de farkındayım. Porto ve Manchester City’den sonra Galatasaray forması giyecek olmak beni çok heyecanlandırıyor” şeklinde konuştuğu bildirildi.

Kaynak: Fanatik